Despre Noi

COMPARIVACANTE.RO urmareste cele mai bune oferte de vacanta ale tour-operatorilor din intreaga lume si vi le pune la dispozitie,economisind timpul si banii dumneavoastra!

Cu totii ne dorim sa avem vacante si concedii de vis ,iar atunci  cand ne reintoarcem la serviciu sa  ne putem lauda colegilor cu experiente inedite ,amintiri frumoase imortalizate.

Ce zic cercetatorii?Vacantele cresc productivitatea,lucru benefic pentru locul de munca ,dar si pentru dezvoltarea propriei cariere.Vacantele ne incarca bateriile,ne fac mai fericiti si sunt bune pentru  sanatatea angajatilor!

Oameni buni,am creat acest site pentru NOI,pentru dezvoltarea individuala si pentru acel moment cand vrei sa-ti iei o pauza  de la rutina si sa-ti creezi singur atmosfera de vacanta,razand si glumind,delectandu-te cu mancare deosebita sau respirand istoria din monumentele antice!Si tu  vrei sa descoperi si sa explorezi !Si tu vrei o seara romantica si de relaxare sau una temetica-rege versus cersetor.Personalizati-va vacanta si zambiti alaturi de cei dragi!Hai sa alcatuim un itinerariu  si  sa avem curajul de a vana oferte pentru sufletul nostru!

Cu spirit,

Diana 

-->